သင္ေသသြားေသာ္ ၊ သင္ဖြားေသာေျမ သင္တို့ေျမသည္ ၊ အေျခတိုးျမင့္ က်န္ေကာင္းသင့္၏ ။ [ေဇာ္ဂ်ီ ]

ဒီငါးပိေတြလည္း မစားရဘူးတဲ့ဗ်ိဳ ့ .....

16 comments:

Sein Lyan said... | Tuesday, May 05, 2009 4:07:00 AM

ငါးပိမႀကိဳက္ဘူး
ၿဖစ္ခ်င္တာၿဖစ္
မစားဘူးဝူးးးဝူးးးး

အိုက္ခီေလာက္ said... | Tuesday, May 05, 2009 4:57:00 AM

ရွမ္းပဲပုတ္က်န္ေသးတယ္ အဟတ ္မၾကီးကီရ ပဲပုတ္ေတာင္ အနံအသတ္နဲ ့မလြတ္လို ့ပိတ္မယ္ၾကာတယ္ ျပည္ပကိုတင္ပို ့လို ့မရေတာ့ဘူးတဲ ့အဟိ ပဲပုတ္စားျပီးလူလည္အရွက္ကြဲလို ့ေလ သူ ့တုိ ့ကိုလူလယ္ေခါင္အရွက္ခြဲတာပဲပုတ္ေပါ့ သိတယ္ဟုတ္
လူလယ္ေခါင္ မွာက်ယ္က်ယ္ထြက္ေတာ့ ေဒါသထြက္တာေပါ့ ထိန္းလည္းမရေတာ့ အသာေလးထုတ္ပါတယ္ အနံက ေထာင္းကနဲ ့ထြက္လာေရာ ဒီေတာ့အရွက္ကြဲတာေပါ့ အဟိ
ခ် အမေရ ေတာ္မလွန္ရင္ က်ဳပ္လွန္မွာေနာ့
ဘာေတြလည္းေတာ့တိဖူး

♥ Acacia ♥ said... | Tuesday, May 05, 2009 6:26:00 AM

လက္ဖက္ ငါးပိ ဟိဟိ ဘာက်န္ေသးလဲတိ၀ူး ဘာမွစားေတာ့၀ူး အဲဒါဆို ဘာစားရမလဲ.. ဟူး ဒီမွာလည္း ဟိုဟာမစားရ ဒီဟာမစားရ.. ေရေတာင္ လြတ္ရဲ့လားေအ စိတ္ညစ္တာပဲ ဘာပဲဖစ္ဖစ္ အေနာ့္ဆီမွာရွိတဲ့ ငပိက ဘာတံဆိပ္ပါလိမ့္... မနက္မွၾကည့္ေတာ့မယ္ေအ ထူးပါဘူးေနာ္.. စားျပီးလို႔ ဘူးေတာင္ တ၀က္က်ိဳးေတာ့မယ့္ဟာ အဟီးးး ၾကည့္ေတာ့ ၾကည့္ရမယ္ ေတာ္ၾကာ...

ေတာင္ေပၚသား said... | Tuesday, May 05, 2009 9:23:00 AM

လက္ဖက္ ၊ ငပိ၊ ဟီးးးးးးးး ေတာ္ေသးသည္။ ခီေလာက္ ေျပာသလုိ ရွမ္းပဲပုတ္ေတာင္ ပါလာရင္ေတာ့ ဒုကၡ... အမေရ ငပိေထာင္း စပ္စပ္ေလး စားခ်င္လုိက္တာ ဟီးးးးး


ေလးစားလ်က္
ေတာင္ေပၚသား

စေနသား said... | Tuesday, May 05, 2009 9:49:00 AM

မကီကီေရ....
ပုိစ့္ေလး ေတာ္ေတာ္ေကာင္းတယ္ဗ်ာ...
ေအာက္မွာ မကီေထာက္ျပတာေလး ေကာင္းတယ္...

ေပ်ာ္ရႊင္ပါေစဗ်...

ဂ်ဴနို said... | Tuesday, May 05, 2009 2:21:00 PM

ဒါ့ေႀကာင့္ေၿပာတာေပါ့ ကိကိရဲ ့
့ဒီအစိုးရက ဆိုးေဆးဗလဗြနဲ ့ပါ စားသံုးရန္ မသင့္မဟုတ္ဘူး ထားရွိလွ်င္ပင္ အႏၳရယ္ ရွိတယ္။
လႊင့္ပစ္လိုက္ႀက။

မိုးခါး said... | Tuesday, May 05, 2009 5:41:00 PM

:D
ကိကိပဲေျပာလုိက္ေတာ့
ေရသန္႕ဆိုတာမွာေတာင္ အနည္နဲ႕ ေဆးလိပ္တိုနဲ႕ .. ေနာက္ဆို ေရသန္႕ဘူးကေန စိမ္းျပာေနရညွိထုတ္လို႕ရခ်င္ရေနမွာ း)
တီထြင္ၾကံဆ နည္းလမ္းရ .. မပိုင္ဘူးလား :P

ျမစ္က်ဳိးအင္း said... | Tuesday, May 05, 2009 5:44:00 PM

ဒီပို႔စ္ေလးကို အားရတယ္ ငပိက အေရးမၾကီးဘူး အေရးၾကီးတာကို ေထာက္ျပထားတဲ့ kiki ရဲ႕ အေရးအသားနဲ႔ မေကာင္းတာကို မေကာင္းပါဘူးလို႔ ေျပာတာကို ႏွစ္သက္တယ္..ကြ်န္ေတာ္တို႔ေတြက နိင္ငံေရးဘေလာ့ေတြမဟုတ္ေပမယ့္ ၾကံဳလာရင္ လိုအပ္ရင္ ေရးၾကရမယ္...ေကာင္းတယ္ သေဘာက်တယ္။
...ခင္မင္ေသာအားျဖင့္...

yehtutnaung said... | Tuesday, May 05, 2009 7:53:00 PM

ပေဟဋိ ဆိုလို ့ သိခ်င္တာနဲ ့ လိုက္လာတာ အခုေတာ့ ေတြ ့ျပီ။ တားျမစ္ထားေသာ တံဆိပ္ေတြကို က်န္းမာေရး အသိနဲ ့ပါ ေထာက္ျပထားတဲ့ အတြက္ ေက်းဇူးပါဗ်ာ။ ကြ်န္ေတာ္က ငပိ အရမ္းၾကိဳက္တဲ့သူ၊ လက္ဖက္လဲ ပါတယ္။ အခုေတာ့ ကိကိ အၾကံေပးသလို ေရေသာက္ ဗိုက္ေမာက္ ေနရမလို ျဖစ္ေနျပီ။ ညစ္တယ္ကြယ္။
ခုေခတ္ ျပည္သူေတြက အစိုးရ ဒါေတြ ေထာက္ျပတာနဲ ့ အစိုးရက ေကာင္းတာေတြ လုပ္ေနပါလားဆိုျပီး ေခါင္းလိုက္ ညိတ္မယ့္ သူေတြ မဟုတ္ေတာ့ပါဘူး ကိကိေရ။ ေနာက္ဆံုးေတာ့ ဒုိင္းေညာင့္ ဒိုင္းေညာင့္ အသံထြက္လာမွာပါပဲေလ..။ ၀မ္းနည္းသြားျပန္ျပီ။ လစ္ျပီ။

Anonymous said... | Tuesday, May 05, 2009 10:54:00 PM

ဆိုင္မွာ သြားစားဖို႔ ခပ္ခက္ခက္ ျဖစ္သြားပါျပီလား။ ဆိုင္ကို ဘာငါးပိ သံုးလဲ ေမးရင္လဲ ရိုက္ေပါက္ ျဖစ္ဦးမယ္။ အိမ္မွာ သံုးတဲ့ ငါးပိကိုလဲ တံဆိပ္ ဖတ္ႀကည့္ရဦးမယ္။ ပို႔စ္ေလး ဖတ္လို႔ ေကာင္းပါတယ္ ခင္ဗ်ာ။

Saw khaing said... | Wednesday, May 06, 2009 12:41:00 AM

cbox မေပၚလို႕ဒီမွာလာေရးတာပါ။ေမဒီဇာ ကေနေရာက္လာပါတယ္. ဒီေကာင္ေတြကို လဒနဲ႕မႏိုင္းပါနဲ႕လဒ သိကၡာက်ပါတယ္

မဆုမြန္ said... | Wednesday, May 06, 2009 1:28:00 PM

ဟုတ္တယ္ေနာ္ နာဂစ္တုန္းက လူေတြ သိန္းခ်ီျပီး ဒုကၡေရာက္တုန္းက သူတို႕နဲ႕မဆိုင္သလို မ်က္နွာလႊဲခဲပစ္ ကမ္းကုန္ေအာင္ ယုတ္မာျပီး အခုက်မွာ လူေတြကို အစားအေသာက္ရွားရတဲ့အထဲ လုိက္ျပီး ဒုကၡေပးေနတဲ့ လူယုတ္မာၾကီးေတြ..

ေဇာ္ said... | Wednesday, May 06, 2009 4:54:00 PM

အဟီးး ေတာ္ပါေသးရဲ႕ က်ေနာ္က ငပိမၾကိဳက္လုိ႕။ ဟိ။ လက္ဖက္ကလဲ မတည့္လုိ႕မစားဖူး။ ရွမ္းပဲပုပ္ကလဲ ကုိတုိးပဲပုပ္ဖတ္ျပီးထဲက မစားေတာ့တာခုထိ။ ဒီေတာ့က်ေနာ္လြတ္တယ္။ နာကြ။ အဟိ။

ၾကယ္စင္မင္း said... | Thursday, May 07, 2009 9:19:00 PM

မႀကီးကီ.. ေကာင္းတယ္.. ပီခီေလာက္ေျပာသလို ရွမ္းပဲပုတ္ပဲ က်န္ေတာ့တယ္ေနာ္... ဒါလည္း မလြတ္ဘူးဆိုရင္.. ကုန္သေလာက္ရွိၿပီေနာ္...

Anonymous said... | Wednesday, November 10, 2010 11:51:00 AM

Thank you, I have recently been searching for information about this topic for ages and yours is the best I have discovered so far.

Anonymous said... | Friday, November 26, 2010 5:11:00 AM

Beneficial info and excellent design you got here! I want to thank you for sharing your ideas and putting the time into the stuff you publish! Great work!