သင္ေသသြားေသာ္ ၊ သင္ဖြားေသာေျမ သင္တို့ေျမသည္ ၊ အေျခတိုးျမင့္ က်န္ေကာင္းသင့္၏ ။ [ေဇာ္ဂ်ီ ]

အစပ္ခ်င္းျပိဳင္ နိုင္ၾကရာဝယ္..

10 comments:

rose of sharon said... | Saturday, April 30, 2011 1:28:00 PM

ၿငဳပ္သီးေတြကလဲ လွလိုက္တာ... ကိေရ...ေသခ်ာတယ္... အညစ္ၿပိဳင္ပြဲဆိုရင္ သူတို႔ေတြ ၿပိဳင္ဘက္မရွိပထမရမွာ....

Anonymous said... | Saturday, April 30, 2011 4:13:00 PM

မကိေရ

ၿငဳတ္သီး ကေတာ႔ ႀကိဳက္တယ္ မပါရင္ ထမင္းစားမဝင္ဘူး

ၿပိဳင္ပြဲထဲေတာ႔ စာရင္းမသြင္းလိုက္နဲ႕ေနာ္

ခင္တဲ႕
ေရႊစင္ဦး

စံပယ္ခ်ိဳ said... | Saturday, April 30, 2011 5:31:00 PM

ၿငဳတ္သီး ကေတာ႔ ႀကိဳက္တယ္
ထမင္းပဲစားစားမုန္႔ဟင္ခါးပဲစားစား
အသုတ္ပဲစားစားပါကုိပါမွ
ေက်းဇူးပါရွင္။

ကိုေဇာ္ said... | Saturday, April 30, 2011 9:33:00 PM

ဆြဲခ်က္ကေတာ့ အားရစရာၾကီး . . .
အရင္ကေတာ့ ငရုပ္သီးကို သိပ္မၾကိဳက္ဘူး။ ဒါေၾကာင့္ ပိန္ေနတာ ထင္တယ္။ အခုေနာက္ပိုင္း ရေအာင္ စားရင္းနဲ႔ ၾကိဳက္လာတယ္။ အခုေတာ့ စပ္စပ္ေလး စားရတာ ခံတြင္းေတြ႕ပါတယ္။ ဒါေၾကာင့္မ်ား ဝလာတာလား မသိ။

ahphyulay said... | Saturday, April 30, 2011 9:33:00 PM

အင္းေလ..
ကြ်န္ေတာ္တို ့မ်ိဳးက အစပ္မ်ိဳးပဲ။
လူတိုင္းအစပ္ၾကိဳက္ၾကတာ။လူၾကီးေတြဆို
ပိုေတာင္အစပ္ၾကိဳက္ေသး။
ေပါက္ေဖာ္ေတြနဲ ့ စပ္ ေနတာေလ..။
အဲ.. ေဘးေရာက္သြားလို ့ ရပ္ၿပီ...

ေခ်ာ(အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္) said... | Saturday, April 30, 2011 11:09:00 PM

ျမန္မာႏိုင္ငံ စစ္ကိုင္းတိုင္းအထက္ပိုင္းဘက္မွာလည္း ငရုပ္သီးတစ္မ်ိဳးရွိတယ္ ေရႊလွံဘုိလို႕ေခၚၾကတယ္
ငရုပ္သီးတစ္ေတာင္႔ကို လနဲ႔ခ်ီ စားလို႕ရတယ္ဆိုဘဲ
သိပ္စပ္လြန္းေတာ႔ ဟင္းအိုးထဲ ခပ္ရင္ေတာင္ ငရုပ္သီးေတာင္႔ေလးကို ၾကိဳးနဲ႔ခ်ည္ျပီး အိုးထဲခနထည္႕ ျပီးရင္ ျပန္ဆယ္ ယူလိုက္ျပီး မီးဖိုနံရံမွာ ျပန္ခ်ိတ္ထား။ လိုတဲ႕အခ်ိန္တိုင္း ခုလို ဟင္းအ္ိုးထဲ ထည္႔ထည္႔စား ဆိုဘဲ
ျမင္ေတာ႔ျမင္ဖူးတယ္။. စမ္းေတာ႔ မစမ္းၾကည္႔ခဲ႔ဖူးဘူး ပုပုေသးေသးေလးပါဘဲ
ဒီကေတာ႕ ငရုပ္သီးသိပ္ၾကိဳက္
စားသမွ်ဟင္း ငရုပ္သီးပါတယ္ း)

မိုးခါး said... | Sunday, May 01, 2011 12:22:00 AM

ၾကည့္ရင္းေတာင္ ၾကက္သီးထတယ္ .. :D

Anonymous said... | Sunday, May 01, 2011 4:36:00 AM

ဒီမွာလည္းရတယ္ အဲ့လို ငရုပ္သီးမ်ိဳး
အရမ္းစပ္တယ္ စားျပီးရင္ ရင္၀မွာလာပူျပီ
ဗိုက္ေအာင့္ေစတယ္ မစားတာအေကာင္းဆံုးပဲ
က်မက အရမ္းစားလို႔ ခုခ်ိန္မွာ ေလနာျဖစ္ေနတာ

An Asian Tour Operator said... | Monday, May 02, 2011 2:11:00 PM

က်ေနာ္ တို႕အညာမွာ လဲ ေရႊအပ္ သီး ဆိုတာရွိတယ္။ ကိုင္းငရုတ္ လိုပါပဲ။ စပ္တယ္တအား။

Nge Naing said... | Monday, May 02, 2011 8:02:00 PM

ေက်းဇူးပဲ Kiki ေရ ျငဳပ္သီးက အက်ိဳးရွိမွန္းေတာ့သိတယ္။ ဒါေပမဲ့ ျငဳပ္သီးမွာ ဒီေလာက္အဟာရ ျပည့္စံုမွန္းေတာ့ အခုမွပဲသိရတယ္။ ငရုပ္သီးက ကင္ဆာကိုလည္း ကာကြယ္တယ္ဆိုတာ Public Health in Myanmar က ပို႔စ္တခုမွာလည္း ဖတ္ဖူးတယ္။ ျဖစ္လည္းျဖစ္ႏိုင္တယ္ ကင္ဆာျဖစ္တယ္ဆိုတဲ့လူ အေတာ္မ်ားမ်ား ေတြ႔ဖူးသေလာက္ေတာ့ ျငဳပ္သီးႀကိဳက္တဲ့သူေတြ မဟုတ္ဘူး။ ကၽြန္မကေတာ့ ျငဳပ္သီးမပါရင္ ထမင္္းစားလို႔ မတင္းတိမ္တတ္ေတာ့ အဲဒါေကာင္းတဲ့ အလားအလာပဲ။